Requisits d’acreditació per Premsa/Analistes

Gràcies pel seu interès a sol·licitar l’acreditació per al MWC19, que tindrà lloc a Barcelona del 24 al 27 de febrer de 2020.

A continuació es presenten els requisits d’acreditació de premsa i analistes del sector per al MWC20 Barcelona. Per obtenir la seva acreditació haurà de completar la sol·licitud d’acreditació online i proporcionar i pujar al sistema els materials de suport, tal com s’indica en el formulari. Els correus electrònics del seu editor per recolzar la seva sol·licitud, si fossin necessaris, s’han d’enviar a [email protected]. Si us plau, revisi aquests requisits d’acreditació acuradament abans de fer la sol·licitud.

Els criteris d’acreditació assumeixen que els sol·licitants són periodistes a temps complet, autònoms amb una assignació específica o analistes del sector, sent el periodisme i/o la investigació del sector el treball principal del sol·licitant.

L’acreditació no es concedirà a:

Si us plau, tingui en compte que no analitzarem l’estat d’una sol·licitud amb tercers, només amb el propi sol·licitant.

Requisits d’acreditació

PERIODISTES DE PREMSA IMPRESA I AGÈNCIES D’INFORMACIÓ

Tingui en compte:

MITJANS DE COMUNICACIÓ ONLINE

Tingui en compte:

CREADORS DE CONTINGUTS DE YOUTUBE

Només els canals de YouTube que compleixin els criteris següents seran considerats per a l’acreditació i l’obtenció d’un passe de Premsa / Analista de MWC20 Barcelona.

Tingui en compte:

PERIODISTES I EQUIPS DE FILMACIÓ DE RÀDIO/TELEVISIÓ
Cada membre d’un equip d’un mitjà ha de registrar-se per separat i proporcionar els següents materials:

Periodistes de ràdio/televisió

Equips de filmació

Tingui en compte:

REPORTERS I FOTÒGRAFS INDEPENDENTS (FREELANCE)

Tingui en compte:

ANALISTES DEL SECTOR I ESTUDIS DE MERCAT

Tingui en compte:

INFORMACIÓ ADDICIONAL
Tingui en compte que podem demanar/buscar documentació addicional per poder confirmar la seva acreditació de premsa/analista. En els casos en què un editor estigui proporcionant suport per a un sol·licitant al qual hagin assignat la cobertura de MWC20 Barcelona:

APROVACIÓ D’ACREDITACIÓ
L’acreditació està reservada només per a treballadors dels mitjans de comunicació i analistes del sector. Això inclou redactors, reporters, productors, equips de filmació, fotògrafs i analistes del sector. GSMA es reserva el dret de denegar a un sol·licitant un passe de premsa/analista si no es proporcionen les credencials suficients.

GSMA es reserva el dret a limitar el número d’assistents per mitjà de comunicació/empresa.

GSMA es reserva el dret a modificar en qualsevol moment la present política sense previ avís públic i revocar l’emès anteriorment referent a l’acreditació/registre al MWC20 Barcelona.

Un historial de registres en altres esdeveniments de GSMA o en altres esdeveniments de la indústria no garanteix l’aprovació o l’exempció dels requisits per a ser acreditat.

La mala conducta o mala representació de la seva posició, de la seva publicació o dels seus empleats podria donar com a resultat la denegació d’assistència a futurs esdeveniments de GSMA per a vostè i per a tota la seva organització.

Si vostè no compleix els requisits a dalt descrits com a periodista acreditat o analista del sector, no ha d’utilitzar el procés de sol·licitud d’acreditacions de Premsa/Analista i en el seu lloc haurà de registrar-se o bé com a Assistent de Conferències o com a Visitant del Congrés a través de la pàgina de registre d’assistents del MWC20 Barcelona. Si la seva sol·licitud ha estat denegada, si us plau no torni a sol·licitar una altra acreditació de premsa/analista.


Enviï un correu electrònic a l’equip de registre de premsa de MWC20 Barcelona amb qualsevol pregunta a l’adreça de correu [email protected] consultes generals de premsa han de ser enviades a [email protected]