Check In To Get InRequisits per entrar al MWC21

Guia per entrar al #MWC21

A continuació trobareu una guia per entrar a l’esdeveniment d’aquest any. És imprescindible que seguiu i completeu aquests passos abans d’arribar al #MWC21:

Pas 1 Inscriviu-vos carregant la vostra foto i identificació

És obligatori que totes les persones que assisteixin al MWC21 hagin completat la inscripció en línia abans d’arribar a l’esdeveniment. Haureu de carregar una foto o fer servir la vostra càmera web. També caldrà carregar una foto del vostre passaport o del document nacional d’identitat de la UE abans d’arribar. En cas contrari, no podreu entrar a l’esdeveniment.

Per tal de validar la vostra identitat, utilitzeu BREEZ, el nostre servei de validació ràpida d’identitat mitjançant reconeixement facial. BREEZ també permet un accés sense contacte físic, amb files especials BREEZ a l’entrada per accedir a l’esdeveniment. També podeu utilitzar l’accés estàndard i que un agent validi el vostre document d’identitat i la foto. Aquest procés es pot allargar diversos dies, en funció del volum de feina.

Recordeu que tots els assistents han de facilitar un número de telèfon mòbil vàlid per motius de protocols, seguiment i rastreig de COVID-19 i altres raons de seguretat.

Register

Pas 2*Tingueu a mà la confirmació d’assistència*

Pas 2Tingueu a mà la confirmació d’assistència

Quan hàgiu completat la inscripció i s’hagin verificat la vostra foto i identificació, rebreu un correu electrònic de confirmació d’assistència al MWC Barcelona 2021. Aquest document us facilitarà l’entrada a Espanya en cas que vingueu d’un altre país, sigui o no de la UE. Els assistents que requereixin visats per entrar a la Unió Europea o l’espai Schengen hauran de proporcionar aquesta informació quan enviïn la sol·licitud d’obtenció de visat. Tots els assistents hauran d’assegurar-se que duen a sobre la confirmació d’assistència al MWC Barcelona quan viatgin a Espanya.

Per aquells que no vingueu de la UE o l’espai Schengen, la GSMA compartirà la vostra informació personal amb el Govern d’Espanya per poder facilitar l’entrada al país. Cal recordar que la revisió d’aquesta informació pot requerir fins a tres dies hàbils.

Step 3*Completeu un formulari de control sanitari per obtenir el codi QR que haureu d’ensenyar a l’aeroport*

Step 3Completeu un formulari de control sanitari per obtenir el codi QR que haureu d’ensenyar a l’aeroport

Abans d’agafar el vol necessitareu un codi QR per ensenyar-lo a l’aeroport de sortida i d’arribada. Per obtenir aquest codi, completeu el Formulari de Control Sanitari (FCS) que trobareu a https://www.spth.gob.es/

A més, abans d’agafar el vol, qui viatgi a Espanya haurà de comprovar si necessita disposar d’una prova ràpida amb un resultat negatiu vàlid. Les proves tenen una validesa màxima de 72 hores, fet que dona accés a l’esdeveniment el dia que es faci la prova i els dos dies següents de l’esdeveniment.

Consulteu les Preguntes freqüents del Ministeri de Sanitat per a més informació i per assegurar-vos que esteu assabentats dels requisits més actualitzats, així com per consultar les normes i regulacions de viatge d’Espanya i del vostre país d’origen.

Step 4*És obligatori descarregar i fer servir l’aplicació del MWC21*

Step 4És obligatori descarregar i fer servir l’aplicació del MWC21

Aquest any, tots els assistents i exhibidors s’han de descarregar l’aplicació del MWC21 per obtenir l’acreditació digital abans d’entrar a l’esdeveniment. Aquesta acreditació substitueix les acreditacions impreses de l’any passat i permet recórrer l’esdeveniment sense contacte físic. La vostra acreditació digital s’activarà i us permetrà entrar a l’esdeveniment després de completar la inscripció, la declaració de salut i les proves.

L’aplicació del MWC21 també garanteix que els assistents aprofitin al màxim l’experiència, ja que permet organitzar l’agenda, utilitzar funcions de creació de contactes i complir amb els protocols de seguretat.

Procureu mantenir activa la sessió durant tot l’esdeveniment i disposar sempre de prou bateria per accedir a l’aplicació en qualsevol moment.

Step 5*Carregueu el resultat negatiu vàlid d’una PCR o una prova d’antígens (prova ràpida) a l’aplicació del MWC21*

Step 5Carregueu el resultat negatiu vàlid d’una PCR o una prova d’antígens (prova ràpida) a l’aplicació del MWC21

Per entrar al MWC21, haureu de carregar un resultat negatiu vàlid d’una prova PCR o d’antígens a l’aplicació del MWC21 o haver realitzat una prova al nostre Centre de Proves al recinte on se celebra l’esdeveniment. Les persones vacunades també han de complir aquest requisit.

Accediu a la vostra acreditació digital a l’aplicació de l’esdeveniment MWC21 per poder realitzar les següents accions:

- Carregueu un resultat negatiu vàlid d’una PCR o una prova d’antígens (prova ràpida). Els nostres professionals de la salut revisaran i aprovaran els resultats. En cas que es rebutgi la vostra prova, efectueu una reserva prèvia per fer-vos un test al mateix recinte (vegeu la següent opció). (Nota: La revisió i aprovació poden trigar fins a 24 hores i podran ser rebutjades si no s’autentifica la prova).

- Reserveu una prova al mateix recinte de l’esdeveniment (Hall 1, Fira Gran Via) abans de la vostra arribada: reserveu l’horari que us convingui (subjecte a disponibilitat) i rebeu els vostres resultats (les cites amb reserva prèvia tenen prioritat).

  • l Els assistents poden reservar o carregar els resultats de la prova a partir del 24 de juny
  • Els exhibidors poden reservar o carregar els resultats de la prova a partir del 14 de juny

  Les proves tenen una validesa màxima de 72 hores, fet que dona accés a l’esdeveniment el dia que s’efectua la prova i els dos dies següents de l’esdeveniment.

  Recordeu que heu de portar la mateixa identificació amb què us heu inscrit.

   • l La prova ràpida té un cost de 15 €
   • l La prova PCR té un cost de 85 €
   • Carregar la vostra pròpia prova no té cap cost
   Horari d’atenció del Centre de Proves al recinte:
   Muntatge i desmuntatge: 08.00 – 20.00 h.
   Cap de setmana anterior a l’esdeveniment i dies de l’esdeveniment: 06.00 – 22.00 h.
  Step 6*Completeu la declaració de salut cada dia*

  Step 6Completeu la declaració de salut cada dia

  Cada cop que entreu al recinte de l’esdeveniment, haureu d’assegurar-vos que la vostra acreditació digital del MWC21 està activa. Per això, haureu de completar la declaració de salut cada dia. La trobareu a la secció d’Acreditació Digital (Digital Badge).

  Un cop l’hagueu completat, i sempre que encara tingueu un resultat negatiu vàlid per un dia sencer de l’esdeveniment, la vostra acreditació digital apareixerà amb una barra verda. Això indica que esteu preparats per entrar i gaudir del MWC Barcelona.

  Step 7*La vostra acreditació digital s’activarà després de completar aquests passos*

  Step 7La vostra acreditació digital s’activarà després de completar aquests passos

  Una cop activada, la vostra acreditació digital us farà més fàcil recórrer l’esdeveniment amb més seguretat, ja que aquest any no hi haurà acreditacions físiques. La vostra acreditació digital us permetrà aprofitar al màxim l’àrea d’exposició, participar a conferències i inspirar-vos amb els líders de més influència d’aquesta indústria.

  L’acreditació digital, que permet entrar a l’esdeveniment i visitar-lo sense contacte físic, és només una de les múltiples mesures que hem adoptat per garantir que tots contribuïm a crear un entorn segur.

  Si veieu aquest símbol a la vostra acreditació digital (imatge de més avall), podeu fer servir les files BREEZ d’accés a l’esdeveniment. En cas contrari, haureu d’escanejar el codi QR de la vostra acreditació digital per poder entrar. Si voleu inscriure-us a BREEZ, inicieu sessió al vostre compte de registre i seleccioneu Inscriure’m a BREEZ.

  Step 8*Utilitzeu mascaretes FFP2 sense vàlvula per complir els requisits de seguretat de l’esdeveniment*

  Step 8Utilitzeu mascaretes FFP2 sense vàlvula per complir els requisits de seguretat de l’esdeveniment

  És obligatori l’ús de mascaretes que compleixin amb totes les regulacions de l’esdeveniment.

  Les mascaretes acceptables es classifiquen de la següent manera*:

  · Mascaretes Filtering Facepiece Respirators (FFP2), que compleixen la norma europea EN 149:2001 i porten la marca CE.

  Les mascaretes quirúrgiques i les de tela no s’accepten en aquest esdeveniment. 

  Si no podeu dur mascareta per raons mèdiques vàlides, és possible que us demanin presentar un certificat del metge en qualsevol moment.

  Tingueu en compte les següents indicacions:

  - Qualsevol persona ha de dur la seva pròpia mascareta, que haurà de complir amb els criteris abans esmentats.

  - Es poden comprar mascaretes al nostre Centre de Proves dins el recinte, ubicat al Hall 1, Fira Gran Via.

  A les persones que no duguin mascaretes admeses se’ls podrà denegar l’entrada o se’ls podrà demanar que abandonin l’esdeveniment.

  *Subjecte a modificació en qualsevol moment en funció dels canvis que s’apliquin en les regulacions o en les normes de l’esdeveniment. És possible que, en el moment oportú, es publiqui més informació sobre les mascaretes aprovades a la secció del Manual de l’esdeveniment.

  Faster, safer, smarter

  BREEZ fast-tracks your photo & ID check. And our dedicated BREEZ lanes at the venue give you touchless entry.

  Find out about BREEZ